Behandelcentrum voor vruchtbaarheid Voor veel mensen is het krijgen van kinderen niet vanzelfsprekend. Bekijk onze mogelijkheden.

Nij Geertgen komt cliënten financieel tegemoet!

Geachte cliënt(e),
Na de start op 1 juli 2014 heeft Stichting Fertiliteitszorg Zuid Nederland (SFZN), dat is de stichting waaronder Nij Geertgen haar behandelingen uitvoert, geprobeerd om een overeenkomst met de zorgverzekeraars af te sluiten. Omdat wij een nieuwe organisatie zijn, blijkt dit voor 2014 helaas nog niet mogelijk. Uiteraard proberen wij eerdere afspraken met verzekeraars te continueren, zodra wij daarover meer weten zullen wij u hierover informeren. Afhankelijk van uw polisvoorwaarden vergoedt uw zorgverzekeraar 60% tot 100% van het gefactureerde bedrag. Wij vinden dat cliënten niet de dupe mogen worden van het feit dat SFZN geen overeenkomst voor 2014 kan afsluiten, en hebben daarom besloten u tegemoet te komen. (lees meer bij nieuwsitems)

 

 • Dolf Wissmann
  `Elk mens is anders, net als elke situatie. Protocollen zijn voor ons dan ook richtlijnen, uw individuele situatie bepaalt hoe we daar invulling aan geven`
  Dolf Wissmann
  Fertiliteitsarts
 • Han Michgelsen
  `De arts stippelt samen met u het beleid uit`
  Han Michgelsen
  Gynaecoloog
 • Marloes Verhulst
  `Wij begeleiden u niet alleen medisch, maar ook op sociaal emotioneel gebied`
  Marloes Verhulst
  Psycholoog
 • Kristel van Lieverloo
  `Tijdens het traject ondersteunen wij u informatief en emotioneel`
  Kristel van Lieverloo
  Verpleegkundige

Nij Geertgen

Nij Geertgen