Behandelcentrum voor vruchtbaarheid Voor veel mensen is het krijgen van kinderen niet vanzelfsprekend. Bekijk onze mogelijkheden.

Geertgen Zelfstandig Behandelcentrum voor de vruchtbaarheid 

Behandelcentrum Geertgen is een fertiliteitskliniek, ook wel IVF kliniek, waar begeleiding van de vruchtbaarheid centraal staat.

Alle vrouwen met een kinderwens zijn welkom: man- vrouw relaties, maar ook alleenstaande vrouwen en vrouwen in een lesbische relatie. Wij maken géén onderscheid in uw relatievorm met betrekking tot de toegang tot ons behandelcentrum of tot donormateriaal.

Ons team gaat tijdens uw vruchtbaarheidsbehandeling zeer zorgvuldig met u en uw emoties om. Wanneer zwanger worden niet vanzelf gaat is een omgeving waarin alles gericht is op individuele persoonlijke aandacht belangrijk, u staat centraal.

Tijdens uw behandeltraject wordt u uitvoerig geïnformeerd zodat u op keuzemomenten een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Daarnaast is bij Orgaanbank Geertgen (zaadbank en eicelbank) iedereen welkom die overweegt zich aan te melden als zaaddonor of eiceldonor.

 • Han Michgelsen
  `De arts stippelt samen met u het beleid uit`
  Han Michgelsen
  Gynaecoloog
 • Kristel van Lieverloo
  `Tijdens het traject ondersteunen wij u informatief en emotioneel`
  Kristel van Lieverloo
  Verpleegkundige
 • Martje Ubbens
  `Tijdens keuzemomenten wordt u ondersteund door een counselor`
  Martje Ubbens
  Psycholoog

Wij hebben een apart telefoonnummer puur en alleen voor het inplannen van uw intake gesprek:  0492 - 79 29 44

Wij hebben een apart telefoonnummer puur en alleen voor het inplannen van uw intake gesprek:  0492 - 79 29 44